Schuren en zo

De geschiedenis herhaalt zich. Een jaar geleden was er onrust over de schuren. Toen vervolgens de tuinen heringericht werden en schuren en andere bouwwerken geplaatst werden, ontstond onrust over de maatvoering. Terwijl het project het einde nadert, werd recent aangekondigd dat een onbekend aantal bouwwerken volgens de afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving niet aan de eisen voldoet. En wachten bewoners op duidelijkheid.

150421-schuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s