Alle woonboten op hun eigen plek

Terwijl de dieren soms nog even moeten uitvinden waar ze thuis horen, liggen sinds kort alle woonboten op hun eigen plek. De tijdelijke ligplaatsen bij de J.M. de Muinck Keizerbrug zijn leeg, de woonboten die daar als laatste lagen zijn terug naar de Fortlaan. Voortaan heeft het bordje van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht weer zijn oude functie.

De woonschepen die van oudsher op die locatie lagen, zijn weer terug op hun oude stekje. Ze mogen daar inmiddels formeel liggen, onlangs is van de gelegenheid gebruik gemaakt om ten behoeve van ieder woonschip daar twee meerpalen te plaatsen.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

160425-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s