Na een jaar stilte

Een jaar na het laatste bericht op de website is het tijd voor een afsluiting. Inmiddels zijn de werkzaamheden zo’n beetje afgerond. De woonboten aan de Vechtdijk liggen geruime tijd op hun eigen plaats, alles in de tuinen groei en bloeit er vrolijk op los..

Bewoners van de menselijke en dierlijke soort hebben hun draai weer gevonden. Sommige bewoners moeten nog een beetje aan elkaar wennen. Anderen weten hun plaats nog niet goed te vinden: terwijl een eend denkt dat een meerpaal niet exclusief voor de meeuwen bedoeld is, hebben de meeuwen overleg op het dak van een woonark.

160425-02

160425-03

160425-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s