Verzekering

Opmerkelijk is, dat er geen duidelijkheid is over de verzekering van de woonboten tijdens het traject. Waternet en de gemeente Utrecht geven aan dat tijdens het project veroorzaakte schade, door respectievelijk bagger- en verplaatsing/beschoeiingwerkzaamheden, vergoed zal worden. Op basis van welke waardes dat in voorkomende gevallen zal gebeuren, is niet helder. Terwijl de baggerwerkzaamheden in volle gang zijn, ligt bij beide instanties een vraag die nog beantwoord dient te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s