Controle afmeersystemen

Waternet heeft laten weten dat dinsdagmiddag 14 januari controle van de afmeersystemen van de woonboten zal plaatsvinden. De aannemer zal daarbij aanwezig zijn. Tegelijk zal Waternet informatiebriefjes verstrekken.
Dat gebeurt nadat er vorige week contact was over de forse waterverplaatsing die tijdens het baggeren ontstaat. Daardoor blijken er grote krachten op de afmeersystemen te komen, met mogelijk schade tot gevolg. Er is toen voorgesteld de afmeersystemen te laten controleren en zonodig tijdelijk te verstevigen.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s