Zekerheid

Bewoners hebben contact gehad met het bedrijf dat de vooropnames verzorgt. Er is onduidelijkheid over het niet volledig vastleggen van de bouwkundige staat van de woonboten. Juist de casco’s (drijflichamen), zijn buiten duidelijke beschouwing gebleven. Er worden opnieuw bezoeken afgelegd om aanvullende gegevens over de stalen en betonnen casco’s van de woonboten op te nemen. Rapporten zullen herzien worden.
Inmiddels is er duidelijkheid vanuit de gemeente over de situatie met betrekking tot aansprakelijkheid en de basis van volledige schadevergoeding. Een heldere reactie van Waternet laat nog op zich wachten.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s