Nieuwe start

Waternet heeft een standpunt ingenomen over het niveau van aansprakelijkheid, op basis waarvan eigenaren van woonboten zich geen zorgen hoeven te maken. Daarover zullen ze nog formeel geïnformeerd worden.
Na wat genoemd wordt een valse start, zal nu eerst alles in orde gemaakt worden met betrekking tot onder meer de afmeervoorzieningen en de vooropnames. Het baggerschip is voorbij de woonboten aan de Fortlaan gevaren en is aan het werk op de locatie van de tijdelijke ligplaatsen. Pas als er een frisse nieuwe start gemaakt kan worden, zal men op de eerdere locatie verder gaan.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s