Tijdelijke ligplaatsen

Nadat afgelopen week het baggerschip verplaatst is, ligt het schip nu aan het begin van de Vechtdijk. Eerder is één van de daar aanwezige woonschepen vertrokken, voor tijdelijk verblijf elders. Andere varende woonschepen liggen er nog, enkele zullen binnenkort verplaatst worden.
Op de betreffende locatie zullen voorzieningen getroffen worden. Langs de oever zullen pontons komen, waaraan de woonboten afgemeerd kunnen worden. Dat zal zodanig gebeuren dat ze goed bereikbaar zullen zijn voor de bewoners. De drijvende woningen zullen normaal bewoond kunnen worden, met aansluitingen op onder meer elektriciteit, water en gas. Ter plaatse zullen ook parkeerplaatsen gemaakt worden. De locatie zal afgesloten worden met een hekwerk, met sloten waarvan de bewoners sleutels zullen krijgen.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s