Mannetje op de kant

Waternet stuurde een informatiebericht per e-mail, met als één van de punten dat Willem blijft. Bewoners hadden gereageerd op het gerucht dat het “mannetje op de kant” niet zou mogen blijven. Hij was aangesteld om op de locatie van het baggeren met name de veiligheid van de woonboten en de afmeervoorzieningen onder zijn hoede te nemen. Bewoners hoeven zich door zijn professionele en rustige aanwezigheid geen of minder zorgen te maken. Bovendien zorgt hij dat bootjes die in de weg liggen verplaatst worden. Die krijgen daardoor soms gezellig tijdelijk gezamenlijk een ander plekje.

140227-Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s