Schuren

Er is onrust ontstaan vanwege gemeentelijk overleg over de schuren. Vanwege voortschrijdend inzicht bleek het in de loop van het project noodzakelijk onder meer alle schuren te verwijderen. Nood breekt wet, er moest snel gehandeld worden met daarbij de toezegging dat dezelfde schuren nieuw terug geplaatst zullen worden.
Deze week hebben achter gesloten deuren gesprekken plaatsgevonden tussen gemeentelijke diensten (?), met ineens het standpunt dat mogelijk niet alle schuren zo terug mogen komen. Daarmee zou de gemeentelijke projectleider buiten spel gezet worden en dreigen de bewoners daarvan de dupe te worden.

De bewoners wachten met spanning op informatie over dit onderwerp, middels een informatie-avond, een bericht per e-mail of op papier.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s