Heen en weer

Afgelopen week werden twee arken terug gebracht naar hun oorspronkelijke ligplaatsen en gingen er vijf naar de tijdelijke locatie. Sinds maandag liggen de woonarken van 336 en 338 weer op hun eigen adres, er is hard gewerkt aan de inrichting van de tuinen. De arken van 346 tot en met 354 werden donderdag verplaatst naar de tijdelijke ligplaatsen, waar ze een tijdje zullen blijven in de periode van saneren, beschoeiing vervangen en tuinen weer inrichten.

SONY DSC

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s