De laatste dit jaar

Maandag 3 november 2014 was de laatste sleep naar de tijdelijke ligplaats. De woonboten van 364, 366 en 368 werden daar naartoe verplaatst, dit jaar zullen er geen andere woonboten die kant op gebracht worden. Voor de Kerstdagen zal gewerkt worden aan met name het terug brengen van alle woonboten naar hun eigen plekken en het in orde maken van die ligplaatsen en tuinen.
Intussen is er nog een lijst met punten af te werken van de ligplaatsen en tuinen waaraan al veel eerder gewerkt was. En met de naderende vorst zullen alle, nu nog tijdelijke, voorzieningen van onder meer riolering en waterleiding vorstbestendig gemaakt moeten worden.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s