Kabels en zo

Regelmatig ondervinden ook bewoners van de huizen aan de overkant van de Vechtdijk de gevolgen van de werkzaamheden. Wonen in een tijdelijk afgesloten gebied, bestelbussen van kabelwerkers die de oprit blokkeren, het zijn zo wat dagelijkse ongemakken. Of het niet meer functioneren van de kabel, waardoor je (ondanks pogingen de juiste afdeling van bijvoorbeeld KPN of Ziggo te bereiken) dagen- of wekenlang geen TV, internet en/of telefoon meer hebt.

Tja, dan kun je de avonden wel vullen met een goed boek of een leuke DVD, maar het vergt het nodige incasseringsvermogen om met de gebeurtenissen om te gaan.

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s