Baggeren een jaar later

Op de tijdelijke ligplaatslocatie lagen tijdens de feestdagen geen woonboten. In plaats daarvan ligt er baggermaterieel afgemeerd. Een jaar nadat de eerste baggerwerkzaamheden bij de Vechtdijk startten, op de eerste maandag van januari, zal er weer gebaggerd worden.
Vanuit Waternet is aangegeven dat vanaf 5 januari 2015 twee baggerpontons van Van der Lee ongeveer een maand aan de slag gaan met het baggeren van de Vecht tussen Vechtdijk 316 en de Muinck Keizerbrug. Na het baggeren zal er gepeild worden en worden er uitkeuringen gedaan van de Vechtbodem. Als de bodem niet schoon genoeg zal zijn, zal het baggerponton nog eens terug komen.

150104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s