Zoek de verschillen

Het is een jaar geleden dat aan het begin van de Vechtdijk gestart werd met baggeren. Toen werd er gewerkt met de bulkslag waarmee met name in de vaargeul de grootste hoeveelheid bagger werd weggeschept. Dat ging relatief snel omdat de machinist nog niet de precieze contouren van de vervuiling hoefde te volgen. Nu wordt er gewerkt met de saneringsslag. Volgens Waternet moet er dan zo precies mogelijk van oever tot oever (met een afwijking van + of – 7,5 cm) tot de onderkant van de vervuiling gebaggerd worden.

Het plaatje is nu een jaar later hetzelfde, het baggerponton verschijnt, duwboten met beunbakken varen af en aan. Nou ja, hetzelfde? Zoek de tien verschillen…

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s