Betonnen jasje

Geheel los van het project was er iets opmerkelijks aan de hand, het was een bijzondere dag voor de woonark van Vechtdijk 362. Blijkbaar was het tijd voor een nieuw jasje. Niet vanwege de kou, maar om ervoor te zorgen dat periodiek werfbezoek met de stalen ark voortaan niet meer nodig is.

Bij de J.M. de Muinck Keizerbrug waren twee grote kranen van Van der Tol opgesteld. Die hesen de woonark een eindje boven water, waarna een door de Blauwe Wimpel in Diemen nieuw op maat gemaakt betonnen casco eronder gevaren werd. Nadat de ark in de betonbak gezakt was, kon een duwende sleepboot het geheel weer terug varen naar de ligplaats.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s