Rapportage vooropname

In december 2013 zijn vooropnames gemaakt van de woonboten. Met foto’s en tekst zou of zal in rapportages vastgelegd worden wat de staat van iedere woonboot is. Zoals aangegeven vanuit het bedrijf dat de opnames verzorgt: “Om een eventuele schade goed te kunnen afhandelen is het belangrijk dat we vooraf vaststellen wat de staat van uw woonark is”.
Eigenaren krijgen de beschikking over de rapporten, waarbij een twee-weken-termijn na de datum van opname genoemd is. Hoewel de termijn verstreken is en er al volop gebaggerd wordt, zijn rapporten nog niet beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s