Informatieavond

De gemeente organiseerde een avondbijeenkomst voor de bewoners, om hen te informeren over de stand van zaken. Voortschrijdend inzicht heeft tot gevolg dat het plan ingrijpend gewijzigd is. Vervuilde grond op de oever zal bij alle woonboten afgegraven worden, waardoor alle tuinen en opstallen weggehaald zullen worden. Daarna zal schone grond terug komen en zullen de inrichtingen van de tuinen hersteld worden.
Voor de bewoners is dit een praktisch en emotioneel heftige gang van zaken. Van de meestal zorgvuldig ingerichte tuinen, met vaak tientallen jaren gegroeide beplanting en bomen, zal niets overblijven.
Ook zal de planning opgeschoven worden. Woonboten zullen met vertraging naar de tijdelijke ligplaats gaan en daar langer blijven. Op dit moment zijn de tuinen tot en met nummer 314 afgegraven. Nummer 316 is de eerstvolgende woonboot die verplaatst zal worden, nu is de tuin daar nog intact, de grens is goed zichtbaar.

SONY DSC

Een gedachte over “Informatieavond

  1. caro882

    Beste overburen-woonbootbewoners Ik wens jullie sterkte met dit gegeven. Het ziet er echt nogal dramatisch uit en ik leef met jullie mee vanaf de ‘veilige’ overkant. Caro nr. 135

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s