Niets gevonden

De periode van beveiligd baggeren is bijna afgerond. De bagger die afgegraven is, werd op het speciale ponton in een trechter gedeponeerd. De specie verdween door een rooster, harde delen werden op een transportband langs camera’s geleid. In de verblijfunit op het ponton waren continue meerdere experts aanwezig die op beeldschermen de delen controleerden op de aanwezigheid van explosieven. Tot nu toe werden er wel onder meer een pistool, een Duitse helm en een aantal (lege) kluizen gevonden, maar niet een op die locatie eventueel te verwachten explosief.

SONY DSC

140402-veilig-02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s